Košarkaši BiH, poraz od Rusije i sukob Teletovića i Muse

Kapiten reprezentacije Bih Mirza Teletović verbalno napao Dženana Musu tokom utakmice protiv Rusije. Ozbiljniji incident sprečili saigrači. Rusija u Tuzli pobedila 78:67.

Još uvek nije jasno zbog čega je Teletović izvređao Musu, koji je uplakan otišao na klupu.

Serija incidenata počela je posle kontakta Timofeja Mozgova i Dženana Muse, koji je preterano reagovao nakon čega je na njega počeo da viče Teletović.

Dvorana Mejdan je eksplodirala, navijači su vređali Teletovića, a serija incidenata nastavljena je u svlačionici kada je kapiten BiH uhvatio Musu za vrat, piše Dnevni avaz.

Istovremeno, Jusuf Nurkić je hteo da se obračuna i sa pojedincima iz publike.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво