Читај ми!

Đilas najavio da se povlači sa funkcije predsednika KSS

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas najavio je da će se povući sa funkcije i da će u narednih nekoliko meseci prepustiti mesto nekom ko će doneti novu energiju.

Đilas, čiji mandat ističe 2019. godine, rekao je u intervjuu za Politiku da smatra kako je šest godina dovoljno na tom mestu.

"Ostvarili smo ogromne uspehe, Savez nema finansijskih problema, uvaženi smo u Fibi. Mislim da je vreme da na čelo Saveza dođe neko novi, sa novom energijom. Mandat mi traje do 2019, dvaput su me ljudi iz košarke birali za predsednika, što je bila velika čast za mene. Odlučio sam da je sad vreme da se povučem", rekao je Đilas u vreme čijeg mandata su osvojene četiri medalje.

Košarkašice su postale šampionke Evrope i bronzane na OI, a košarkaši imaju srebro na Svetskog prvenstva i OI.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво