Stodemajer završio karijeru

Amari Stodemajer, u 34. godini završio košarkašku karijeru. Stodemajer potpisao jednodnevni ugovor sa Njujork Niksima, samo kako bi u penziju otišao kao član ekipe u kojoj je proveo pet godina.

Stodemajer, koji je do skora igrao u Majamiju, želeo je da se penzioniše kao član Njujorka, u kojem je proveo pet godina, pa je sa njima potpisaojednodnevni ugovor.

"Došao sam u Njujork 2010. godine, kako bi pomogao da se franšiza vrati u 'život', i to smo i učinili. Karmelo Entoni, Fil Džekson i Stiv Mils nastavljaju misiju, i sa ovogodišnjim pojačanjima izgleda da će Njujork ponovo igrati u plej-ofu. Iako me karijera vodila u različite delove zemlje, moje srce je zauvek ostalo u 'Velikoj jabuci'", poručio je Stodemajer, prenose američki mediji.

Stodemajer je, u proseku, postizao 18.9 poena uz 7.8 skokova u karijeri, igrajući za Finiks, Njujork, Dalas i Majami.

Najbolje dane je proveo u Sansima, kada je, zajedno sa legendarnim Stivom Nešom, predvodio tim iz Arizone. 

Šest puta je učestvovao u Ol-star mečevima, a 2003. godine je izabran za rukija (novajliju) godine.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи