Читај ми!

Đorđevićevo i definitivno "ne" Marjanoviću

Prema rečima selektora Aleksandra Đorđevića, Boban Marjanović i definitivno neće putovati sa reprezentacijom na pripreme na Kopaoniku, pa neće biti ni u sastavu na olimpijskom turniru. "Reprezentacija koju trenutno vodim jeste najbolja reprezentacija Srbije", bio je jasan selektor.

Podsećamo, srpski centar Boban Marjanović nije se odazvao pozivu selektora Aleksandra Đorđevića za kvalifikacioni turnir u Beogradu jer je bio slobodan agent i morao je da sačeka potpisivanje NBA ugovora, a pošto je to uradio, izrazio je želju da se nađe na Olimpijskim igrama u Riju.

"Marjanović je odličan momak i čestitam mu na ugovoru koji je potpisao. On nesumnjivo, kao i ostali igrači, ima želju da igra na Olimpijskim igrama u Riju. Međutim, sve je to ostalo samo na rečima, jer je otkazao učešće 12 sati pre prvog treninga", izjavio je selektor Aleksandar Đorđević za Politiku.

"Osnovni zadatak selektora je da izabere igrače koji imaju određene karakteristike i kao igrači i kao ličnosti, one koji imaju kvalitet i formu za određeno takmičenje, a koji ujedno žele da se stave na raspolaganje selektoru i da bezrezervno prihvate odluke o sastavu tima. Mnogo puta, ako ne i uvek, 12 izabranih nisu skup 12 najboljih, nego skup 12 koji najbolje igraju zajedno. Reprezentacija koju trenutno vodim jeste najbolja reprezentacija Srbije", bio je jasan Đorđević.

Đorđević će svoj pun stav o "slučaju Marjanović" izneti danas u saopštenju na sajtu Košarkaškog saveza Srbije.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара