Читај ми!

Mušidi i Spasojević prva mega pojačanja

Mladi nemački košarkaš Kostja Mušidi i crnogorski krilni centar Radosav Spasojević su prva pojačanja Mega Leksa za narednu sezonu.

Mladi nemački bek stiže iz francuskog Strazbura, dok je krilni centar prethodne sezone nastupao za Sutjesku.

Mušidi je rođen 18.06.1998 godine, visok je 195 centimetara i igra na poziciji beka. Smatra se jednim od najtalentovanijih igrača Evrope u ovom trenutku.

Radosav Spasojević je visok 204 centimetara i igra na poziciji krilnog centra. Počeo je karijeru u Podgorici, da bi potom tri godine proveo u austrijskoj Arkadiji a u Sutjesci je od 2013. godine. U poslednjoj sezoni za Sutjesku u ABA ligi je u proseku imao 11.2 poena i 5.1 skok po meču. 

Ekipu Mega Leksa je već napustio Nikola Ivanović, a za očekivati je da isto učine Timote Luvavu, Rade Zagorac i Danilo Nikolić.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 24. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи