Ataman: Utakmica sa Partizanom izuzetno značajna

Trener Efes Pilsena Ergin Ataman rekao je da očekuje pobedu nad Partizanom, na početku Evrolige, iako će njegov tim igrati bez nekolicine povređenih košarkaša.

Ataman, koji je na klupu Efesa došao sa mesta trenera gradskog rivala Bešiktaša, naglasio je da je najtrofejniji srpski klub prošle sezone bio najprijatnije iznenađenje u Evroligi.

"Njihov plasman među osam najboljih evropskih klubova je za svako poštovanje", istakao je Ataman i dodao da su Beograđani "mnogo izgubili" odlaskom prvog centra ekipe Nikole Pekovića u grčki Panatinaikos.

Prema njegovim rečima, glavni problem trofejnog turskog kluba u meču sa Partizanom biće izostanak nekoliko značajnih igrača.

"Sasvim je izvesno da u meču neće igrati Preston Šumpert, Mario Kasun i Baris Heršek", precizirao je Ataman i naglasio da njihov izostanak "ne menja plan prema kojem je samo pobeda na startu Evrolige prihvatljiva opcija".

Jedan od retkih prvotimaca Efesa koji su i prošle sezone branili boje kluba iz Istanbula, Ender Arslan, naglasio je da je eventualni poraz od Partizana "nedopustiv".

"Odlično smo se pojačali u proteklom prelaznom roku i mislim da ova ekipa ne sme da gubi utakmice na domaćem terenu", poručio je Arslan pred duel koji se u dvorani "Abdi Ipekči" igra od 19.15 časova.

Prošle sezone su Partizan i Efes igrali u Top16 fazi i oba puta je naš prvak bio bolji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи