Poznati svi učesnici juniorske lige

Ekipa KG 06 je uspehom na kvalifikacionom turniru u Kragujevcu postala 12. član Juniorske lige Srbije, koja je formirana na predlog selektora seniorskog nacionalnog tima Dušana Ivkovića.

Juniori kragujevačkog KG 06 tima su na kvalifikacionom turniru koji se danas završava već obezbedili prvo mesto ispred Novog Sada, Zemuna i kraljevaške Sloge.

Mesto u Juniorskoj ligi Srbije su kroz regionalne kvalifikacije ranije izborili vršački Hemofarm, Novi Sad, Beovuk, FMP, Partizan, beogradski Žitko basket, Mladost i Borac iz Čačka, Knjaževac kao predstavnik istočne Srbije, kragujevački Student UK iz centralnog dela zemlje i leskovačko Zdravlje iz južnog regiona. 

Juniorska liga Srbije postojala je svojevremeno u bivšoj SFRJ, a pobednik je išao na završni turnir za prvenstvo Jugoslavije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи