Novčane kazne za Partizan, FMP i Dejana Milojevića

Košarkaška liga Srbije (KLS) novčano je kaznila klubove i igrače FMP-a i Partizana, kao i trenera Mega Leksa Dejana Milojevića zbog tehničkih grešaka u utakmicama polufinalnih serija plej-ofa.

Kako se navodi u saopštenju KLS, FMP je kažnjen sa ukupno 84.000 dinara, Partizan sa 24.000, a Milojević sa 36.000.

Košarkaši FMP-a Aleksandar Bursać i Filip Čović kažnjeni su sa po 12.000 dinara zbog dobijenih tehničkih grešaka na utakmici sa Partizanom. Klupa ekipe iz Železnika kažnjena je sa 24.000 zbog dobijene tehničke greške, što je bio njen drugi ponovljeni prekršaj, a zatim i sa 36.000 dinara, zbog tehničke greške, što je treći ponovljeni prekršaj.

Košarkaš Partizana Novica Veličković kažnjen je sa 12.000 zbog dosuđene tehničke greške, a istim iznosom kažnjena je i klupa crno-belih.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević kažnjen je sa 12.000 dinara zbog teničke greške na utakmici sa Crvenom zvezdom, a zatim i sa 24.000 zbog drugog ponovljenog prekršaja.

Košarkaši Partizana i FMP-a sutra od 21 čas u hali "Aleksandar Nikolić" igraju treću polufinalnu utakmicu plej-ofa Superlige Srbije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво