Navijač Galatasaraja pljunuo u lice Željka Obradovića!

Ponašanje navijača (to verovatno nije pravi izraz) Galatasaraja jeste i biće predmet osuda nakon duela košarkaša ovog kluba sa Fenerbahčeom u trećoj utakmici polufinalne serije turske Superlige.

Galatasaraj je savladao velikog rivala sa 65:63, čime je smanjio rezultat na 2:1 u seriji. Ali sve je to kudikamo manje važno od onoga što su u dvorani pričinili navijači Galatasaraja.

Uoči početka poslednje deonice, Željko Obradović je bio prinuđen da povuče ekipu sa terena jer je klupa bila zasuta tvrdim predmetima.

Da ovo ne bude sve sa incidentima pobrinuo se jedan posebno nadahnut navijač Galatasaraja, koji je pljunuo u lice Željka Obradovića. Fotografiju najtrofejnijeg trenera u istoriji košarke u Evropi objavio je Fenerbahče na oficijelnom sajtu.

Meč je nastavljen posle prekida, a šut za pobedu Fenerbahčea promašio je Mahmutoglu. Blejk Šilb, nekada košarkaš Crvene zvezde, bio je najefikasniji u dresu Galatasaraja sa 15 poena. Bolji od ostalih u Fenerbahčeu bio je Ekpe Judo sa 18 poena.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво