Читај ми!

Milojević: Imamo kvalitet i snagu za pobedu

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević istakao je da njegova ekipa ima dovoljno snage i kvaliteta da savlada Crvenu zvezdu, u prvom meču polufinala Superlige Srbije.

"Očekuje nas težak meč protiv Zvezde. Dobro se poznajemo, igrali smo nekoliko puta ove sezone ali nismo uspeli da ih pobedimo. Za sve postoji prvi put pa tako i verujem da imamo snage i kvaliteta da dođemo do pobede u ovom mecu", rekao je Milojević za klupski sajt.

Kapiten Mega Leksa Rade Zagorac istakao je da Mega ima veliki motiv za pobedu.

"Počinje završna faza za nas možda i najvažnijeg takmičenja. Sa 2 poraza smo zasluženo bili na 2. poziciji u grupi. Ispred sebe imamo Crvenu zvezdu protiv koje smo bez pobede ove sezone. To će nam biti veliki motiv da im se suprotstavimo u petak i sa pobedom da napravimo prvi korak ka plasmanu u finale", zaključio je Zagorac.

Prva utakmica polufinalne serije Superlige Srbije između Crvene zvezde i Mega Leksa, na programu je sutra od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво