Читај ми!

Radonjić: Mega težak rival, uz navijače do trijumfa

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegov tim očekuje veoma teška serija protiv ekipe Mega Leksa, koja se dodatno pojačala za Superligu.

"Ekipa Mega Leksa ima fantastičnu sezonu, sjajne rezultate i osvojen trofej. Dobro se znamo, igrali smo i finale ABA lige, u međuvremenu su i ojačali sastav, stigli su im novi igrači, čime su podigli kvalitet tima. Dobili su na iskustvu u spoljnoj liniji tima, uz talentovane igrače, čeka nas još teža serija nego u finalu ABA lige", rekao je Radonjić za klupski sajt i naglasio da crveno-beli moraju maksimalno skoncentrisano da uđu u prvi duel.

"Svesni smo svih činjenica o kvalitetu Mega Leksa, i moramo da budemo jako, jako dobri u prvoj utakmici, koja nam je u prvom planu i samo smo na nju skoncentrisani", rekao je strateg Zvezde i pozvao navijače da pruže podršku timu.

"Nije potrebno da ističem koliko nam podrška navijača na tribinama znači. Zato pozivam sve naše pristalice da dođu u petak u dvoranu "Aleksandar Nikolić", ispune tribine, i pomognu nam da dođemo do trijumfa jer nam je njihovo prisustvo jako važno", zaključio je Radonjić.

Prva utakmica polufinalne serije Superlige Srbije između Crvene zvezde i Mega Leksa, na programu je sutra od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво