Читај ми!

Savezi u regionu uz Fiba, žele promene u Jadranskoj ligi

Košarkaški savezi iz regiona potvrdili su zajedničku podršku Fibi i naveli da je potrebna promena organizacije Jadranske lige.

U zajedničkom saopštenju košarkaških saveza Srbije, BiH, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije navodi se da je Fiba podržana "u borbi za očuvanje interesa evropske košarke", kao i postojanje takmičenja zasnovanog na sportskim kriterijumima.

Na sastanku u Beogradu je dogovoreno da se u pregovorima sa Fiba obezbedi prohodnost klubova iz nacionalnih prvenstava i regionalne lige ka evropskim takmičenjima.

Kada je reč o regionalnom takmičenju, savezi su za nju, ali da se ona organizuje uz poštovanje kalendara takmičenja nacionalnih prvenstava.

Takođe, saopšteno je da bi vlasnička struktura lige trebalo da bude uređena po ugledu na Fibinu Ligu šampiona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво