Читај ми!

Toronto izjednačio posle produžetka

Nova drama i novi produžetak u duelu Toronta i Majamija. Ovoga puta su košarkaši Reptorsa savladali Hit, slavivši posle dramatičnog produžetka sa 96:92, čime su stigli do skora od 1:1 u četvrtfinalnoj seriji NBA plej-ofa. Nova odlična partija Gorana Dragića koji se sa 20 postignutih koševa opet našao među najistaknutijim igračima susreta.

Ponovljena drama u završnici drugog duela Toronta i Majamija, samo su uloge i rezultat bili obrnuti u odnosu na prvu utakmicu. Goran Dragić je opet bio jedna od centralnih figura, jer je trojkom u poslednjim sekundama utakmice doneo izjednačenje Majamiju i šansu u produžetku.

U produžetku je Toronto nastavio da igra kvalitetno i naposletku ipak uspeo da rezultatom 96:92 odnese pobedu za izjednačenje u seriji.

Toronto su po efikasnosti predvodili Kerol Demar sa 21 košem i Demar Derozan za 20, a pratili su ih Kajl Lauri sa 18 i Jonas Valančijunas sa 15 pogodaka.

Uz Dragića, koji je sa 20 koševa bio najefikasniji, u timu Majamija su se istakli Vejd i Džonson sa po 17, Vajtsajd sa 13 i Deng sa 12 pogodaka.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи