Radonjić: Idemo u Mitrovicu po trofej!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa odigrala znatno bolju odbranu nego u prvoj utakmici i dodao da će crveno-beli već u sledećem meču pokušati da okončaju finalnu seriju plej-ofa Jadranske lige protiv Mega Leksa.

"Poveli smo s 2:0... Odigrali smo bolju odbranu nego u prvom meču. Uspeli smo da budemo dobri u napadu, pa smo na kraju i slavili. Serije je takva da sada radimo na analizi i da se okrećemo utakmici u Mitrovici u kojoj ćemo pružiti sve od sebe i da još jednom pobedimo Megu.

"Hvala publici na podršci koja je bila ovde oba dana. Pozivam ih i u Mitrovicu da dođu i da zajednički tamo osvojimo trofej", dodao je on.

Crvena zvezda povela je s 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa Jadranske lige protiv Mega Leksa, pošto je u dvorani "Aleksandar Nikolić" pobedila sa 93:74.

Na pitanje novinara da li mu smeta što Zvezda ne osvaja titule na domaćem terenu, Radonjić je rekao da "gde god smo uzeli trofej bilo je Zvezdinih navijača".

"Sada je pitanje koliko ih je bilo... Ali uvek ih je bio dovoljno. Mi sve to dobro čujemo, osećamo. Trudimo se da damo sve od sebe, bez obzira gde igramo", kazao je Radonjić.
Košarkaš Zvezde Vasilije Micić rekao je da je ovo bila veoma bitna pobeda za njegovu ekipu.

"Čestitao bih saigračima na pobedi. Ova je bila bitna pobeda za nas. Bolje smo odigrali u odbrani nego u prvom meču i upravo zato je ova utakmica bila bolja za nas. Okrećemo se trećoj utakmici u Mitrovici, gde ćemo pokušati da osvojimo titulu", rekao je Micić.

Treća utakmica finalne serije plej-ofa Jadranske lige između Mega Leksa i Crvene zvezde igraće se u ponedeljak od 20.30 u Sremskoj Mitrovici.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво