Читај ми!

Radonjić: Cilj je ostvaren, Milojević nezadovoljan

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je njegova ekipa ostvarila primaran cilj, a to je vođstvo od 1:0 u finalnoj seriji plej-ofa Jadranske lige protiv Mega Leksa, ali da u drugoj utakmici crveno-beli moraju da igraju kvalitetniju odbranu. Trener Mege Dejan Milojević rekao je da nije zadovoljan igrom svojih igrača.

"Rekao sam juče u najavi šta očekujem od večerašnje utakmice, a tako je i bilo. Uspeli smo da budemo bolji od Mege, da savladamo odličnu ekipu i da dobro počnemo seriju, povedemo sa 1:0", rekao je Radonjić novinarima posle meča u Beogradu.

"Primili smo veliki broj poena, ali to ne može da bude tako. U drugoj utakmici želimo da igramo drugačiju odbranu. Ambicije nam ostaju iste i u drugom meču, a to je pobeda", dodao je on.

Košarkaš Nemanja Dangubić povredio se u drugom minutu utakmice, a Radonjić je izrazio nadu da se bek crveno-belih nije ozbiljnije povredio.

"Nadam se da Dangubić nije ozbiljnije povređen i da nećemo doći u situaciju da ne možemo dugo da računamo na njega. Otišao je na preglede, a više ćemo znati sutra", kazao je on.

Košarkaš Zvezde Marko Gudurić ocenio je da je njegova ekipa utakmicu prelomila dobrom igrom u drugom poluvremenu.

"Znali sm oda će biti teško. Mlada ekipa Mege igra veoma agresivno. Sve su namučili ove sezone. Odradili smo dobar posao u drugom poluvremenu i zasluženo pobedili", kazao je Gudurić.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da nije zadovoljan igrom svojih igrača u utakmici protiv Crvene zvezde.

"Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi. Dva, tri šuta su presudila, ali generalno nisam zadovoljan igrom, a posebno u odbrani. Nismo došli da izgubimo, a da li je 27 ili sedam poena, to nije bitno, poraz je poraz", rekao je Milojević novinarima posle meča.

"Nismo bili dovoljno agresivni, kakvi smo bili tokom većeg dela sezone. Sigurno je da je skraćena rotacija uticala na to. Moramo da budemo agresivniji u odbrani ako želimo da pobedimo Zvezdu. U drugoj utakmici ćemo pokušati da ne ponovimo ovakvu igru u odbrani, što bi moglo da nam omogući da se u Mitrovicu vratimo sa 1:1", naveo je on.

Milojević je rekao da ne veruje da će Timote Luvavu igrati u drugoj utakmici.
"Pokušao je danas malo da trčakara, ali i dalje oseća bol. Teško da će igrati u drugoj utakmici, jer je ona za dva dana", dodao je trener Mege.

Košarkaš Mege Nikola Ivanović bio je najefikasniji igrač utakmice sa 25 poena. On je rekao da je Zvezda večeras iskoristila lošu igru u odbrani njegove ekipe.

"Ovo je prva utakmica finalne serije, specijalna je pošto dolazi posle duže pauze. Nismo igrali kako smo želeli u odbrani. Zvezda je to iskoristila, imala je dobra dodavanja i otvorene šuteve. Zasluženo je slavila. Ovo je plej-of, analiziraćemo, pa da prekosutra odigramo kvalitetno i pokušamo da slavimo u Beogradu", rekao je Ivanović.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво