Radonjić: Da odigramo dobro i u drugoj utakmici

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će njegovi košarkaši pokušati i u drugom meču da odigraju dobro protiv CSKA u Moskvi, u četvrtfinalu Evrolige.

"Dobro smo počeli, ali je CSKA brzo odgovorio. Miloš Teodosić im je doneo samopouzdanje i prednost. Oni su povećavali razliku, ali mi se nismo predavali i uspevali smo da ostanemo u meču. Isto je bilo u drugom poluvremenu. Bili smo blizu, ali su oni preuzeli kontrolu i poveli sa 1:0", rekao je Radonjić za sajt Evrolige posle meča.

CSKA je pobedio sa 84:74 u prvoj utakmici četvrtfinala.

"Pokušaćemo i drugi meč da odigramo dobro. Večeras smo mogli da priđemo i bliže. U završnici utakmice Vasilije Micić je izgubio loptu, a posle toga nismo imali ni defanzivni skok, a bilo je drugih trenutaka kada smo mogi bolje da reagujemo i da priđemo", rekao je Radonjić.

Nemanja Dangubić je takođe ocenio da je njegov tim odigrao dobro.

"Dobro smo odigrali meč. CSKA je pokazao kvalitet i zaslužio je da pobedi. Igrali su bolje od nas. Bili smo blizu tokom cele utakmice. Možemo da budemo zadovoljni pojedinim segmentima utakmice. Moramo da se okrenemo drugom meču, pošto je malo vremena za pripremu", rekao je Dangubić.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Miloš Teodosić.

"Rekao bih da je ovo CSKA u plej-of režimu rada. Večeras smo odigrali vrlo dobro. Moramo da se sutra odmorimo i da odigramo još jednu dobro utakmicu i da probamo da odemo u Beograd sa vođstvom od 2:0. Moramo da nastavimo da igramo dobru odbranu, a to je način i na koji možemo da pobedimo u drugoj utakmici", rekao je Teodosić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво