Читај ми!

Trijumf San Antonija, novi poraz Filadelfije

U NBA ligi je odigrano sedam utakmica, najuzbudljivije je bilo u Detroitu gde je Vašington slavio na gostovanju a Filadelfija je u Majamiju nastavila agoniju sa serijom poraza. Košarkaši San Antonija pobedili su Memfis sa 92:82, a srpski centar Boban Marjanović jedini nije dobio priliku da zaigra.

San Antonio je na svom terenu pobedilo Memfis sa 92:82, a za četvrti trijumf Sparsa najzaslužniji su bili Lenard sa 19, Parker sa 18 i Đinobili sa 15 poena.

Iako se našao na klupi srpski centar Boban Marjanović nije dobio šansu da istrči na teren.

U jednom od derbija večeri Klivlend je savladao Atlantu sa 109:97, a Njujork je slavio nad Hjustonom sa 107:102 i zabeležio mini seriju od četiri pobede zaredom.

Dvejn Vejd, je postao 50. najbolji strelac u istoriji najjače lige na svetu u pobedi Majamija nad Filadelfijom sa 96:91, čime je zagorčao neslavan rekord Filadelfije kojoj je to bio čak četrnaesti poraz zaredom.

Vašington je na gotovanju pobedio Detroit sa 97:95, a to su uspeli zahvaljujući sjajnoj taktici i ujednačenoj timskoj igri.

Rezultati:

San Antonio - Memfis 92:82,
Hjuston - Njujork 102:107,
Majami - Filadelfija 96:91,
Orlando - Sakramento 91:97,
Indijana - Milvoki 123:86,
Klivlend - Atlanta 109:97,
Detroit - Vašington 95:97.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво