Читај ми!

Večiti košarkaški derbi, čin treći

Partizan i Crvena zvezda igraju treći meč polufinalne serije plej-ofa Jadranske lige. Rezultat je izjednačen 1:1, a u finale će se plasirati ekipa koja prva stigne do tri pobede. Meč se igra u beogradskom Pioniru od 21 sat, a kretanje rezultata možete pratiti na našem internet portalu.

Polufinalna serija plej-ofa regionalne lige polako dostiže kulminaciju. Dva najbolja srpska kluba igraju treći meč u seriji, a rezultat je izjednačen – 1:1.

Veliku borbu videli smo u prva dva meča, pa nema razloga da tako ne bude i u naredna dva, u kojima će domaćin biti Partizan.

Crno-beli su u sredu napravili "brejk" pa imaju mogućnost da sa dve pobede pred svojim navijačima (u Pioniru neće biti navijača Crvene zvezde) bukiraju kartu za finale, ali možda i bitnije – za povratak u Evroligu.

Meč se igra od 21 sat u beogradskoj hali Pionir, a Internet portal Radio-televizije Srbije pratiće kretanje rezultata.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво