Читај ми!

Izvinjenje Atamana, saučešće Gulera

Trener košarkaša Galatasaraja Ergin Ataman javno se izvinio jer je, ne znajući za ubistvo navijača Crvene zvezde, "delije' nazvao teroristima. Kapiten ekipe Sinan Guler ponudio saučešće porodici Marka Ivkovića.

Ataman se izvinio dan posle tragičnog događaja u kojem je nožem ubijen 25-godišnji navijač Crvene zvezde Marko Ivković, uoči utakmice sa Galatasarajem u Istanbulu.

"Duboko saosećam sa tragedijom koja je zadesila košarkaše Crvene zvezde i njene navijače. Tome nije mesto u sportu, ni u životu. Nisam znao za ovu tragediju sinoć tokom konferencije za novinare i zato se duboko izvinjavam", istakaoje Ataman na društvenim mrežama.

Kapiten košarkaša Galatasaraja Sinan Guler izrazio je saučešće porodici i navijačima Crvene zvezde.

"Tužno je čuti šta se dogodilo navijaču Crvene zvezde ispred hale. Saučešće porodici i svim srpskim košarkaškim navijačima", napisao je Guler na društvenim mrežama.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво