Читај ми!

Mačvan potpisao za Partizan!

Milan Mačvan potpisao je ugovor sa Partizanom do kraja sezone. Povremeni reprezentativac Srbije tako se vratio u klub čiji je dres sa uspehom nosio u sezoni 2011/12.

Doskorašnji košarkaš Galatasaraja Milan Mačvan potisao je ugovor sa Partizanom do kraja sezone, prenose beogradski mediji.

Mačvanov menadžer Goran Savić potvrdio je za Mondo da su se klub i igrač sporazumeli bukvalno za pola sata, kao i da će njegov klijent igrati za Partizan bar do leta.

Nedugo posle konferencije za novinare trenera Partizana Duška Vujoševića, na kojoj je on rekao da se pregovara sa Mačvanom, dve strane su postigle dogovor.

Klub je insistirao da ne pristaje na njegov dolazak na "otvoreni" ugovor, što je trener Partizana i javno poručio.

Prema saznanjima Monda, Mačvan će već danas trenirati sa Partizanom, a najverovatnije neće biti vremena da bude registovan za meč protiv Olimpije u nedelju, pa bi mogao da debituje u sredu protiv Banvita u drugom kolu Evrokupa.

Mačvan se vratio u Partizan kao slobodan igrač. Prethodne dve godine nosio je dres Galatasaraja, u koji je otišao upravo iz Partizana.

Za crno-bele je nastupao u sezoni 2011/12.

Ponikao je u FMP Železniku, a 2007. godine otišao je u Hemofarm. Pre prvog

dolaska u Humsku bio je igrač Makabija u sezoni 2010/11.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво