Читај ми!

Murić potpisao za Partizan, Vujošević zadovoljan

Košarkaški reprezentativac Slovenije Edo Murić karijeru će nastaviti u Partizanu, potvrdili su klub i menadžer igrača. Slovenac srećan što je postao igrač crno-belih, trener Vujošević "veoma zadovoljan".

Slovenački košarkaš Edo Murić i košarkaški klub Partizan ozvaničili su saradnju.

"Murić je pre nekoliko minuta potpisao ugovor sa Partizanom. Njegov dolazak u Beograd očekuje se u ponedeljak", napisao je Ražnatović na Tviteru.

Murić ima 22 godine, visok je 202 centimetra i igra na poziciji niskog krila.

"Ponosan sam, ostvario sam dečački san, obući ću crno-beli dres i igrati pred najboljom publikom na svetu", napisao je Murić na Tviteru.

Prošle sezone u Jadranskoj ligi prosečno je postizao 13,4 poena, 4,7 skokova, 1,6 asistencija i 1,4 ukradene lopte u dresu Krke iz Novog Mesta.

Sa reprezentacijom Slovenije nastupao je na Svetskom prvenstvu u Španiji, gde je za skoro 15 minuta na parketu imao učinak od 3,4 poena i dva skoka.

Vujošević zadovoljan 

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je veoma zadovoljan što je Edo Murić došao u taj beogradski klub.

Murić je danas potpisao trogodišnji ugovor i veoma sam zadovoljan njegovim dolaskom. On je svoju ljubav i želju da igra za Partizan pokazao samim ovim činom i predstavlja veliko pojačanje za klub. Mislim da će igranje u Partizanu značiti njegovoj daljoj karijeri", rekao je Vujošević agenciji Beta.

Dosadašnji košarkaš slovenačke Krke, Murić je treće pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, posle Andrije Milutinovića i Janisa Kuzeloglua.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво