Ovens srećan sto će igrati u klubu sa velikim ambicijama

Novo pojačanje KK Crvena zvezda, američki igrač Andre Ovens, izjavio je da je srećan što će igrati u klubu koji ima velike ambicije u narednoj sezoni.

"Čuo sam mnogo o klubu i planovima za ovu sezonu i nadam se da ću pomoći ekipi u ostvarenju zacrtanih ciljeva", istakao je Ovens prilikom promocije održane u sedištu trofejnog beogradskog kluba.

On je napomenuo da nije razgovorao sa igračima koji su nekada igrali u Srbiji, ali je dodao da mu je poznato u kakvu sredinu dolazi i šta se od njega očekuje.

Mladi Marko Kešelj, koji već mesec dana trenira sa izabranicima Svetislava Pešića, ali je tek sada kompletirao dokumentaciju, naglasio je da mu je veliko zadovoljstvo što će biti "deo sistema vrhunskog stručnjaka".

"Potrebno nam je strpljenje navijača, uz čiju podršku možemo daleko da doguramo", istakao je Kešelj.

Generalni menadžer kluba Milan Opačić rekao je da je Crvena zvezda promovisanjem dva nova pojačanja dokazala da su joj ambicije u predstojećoj sezoni veoma visoke i dodao da "crveno-beli" očekuju još jednog igrača.

"Reč je o Lorensu Robertsu iz Memfisa koji je visok 206 cm i igra na poziciji centra. Njegov dolazak u naš klub očekujemo u sredu", najavio je Opačić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво