Vujošević: Sudije k'o u Hagu

Pa brat Grk je mogao da sudi u Haškom tribunalu! Tri odluke su bile sporne, rekao je trener Partizana Duško Vujošević komentarišući odluke sudije Anastopulosa Panagiotisa na meču protiv Lijetuvos Ritasa. Vujošević se zahvalio, ali i kritikovao navijače zbog ubacivanja tvrdih predmeta na teren.

Neizvesna završnica i pobeda, navijači Partizana teško da su mogli da zamisle bolje veče u „Pioniru". Partizan je završio meč pobedom od 75:74, i tako zadržao realne šanse da se plasira u top 16 fazu Evrolige.

Meč je ponovo odlučila jedna lopta koja je ovoga puta bila na strani Partizana, a trener „crno-belih" je posle meča održao jednu zanimljivu konferenciju za novinare u kojoj se, između ostalog, osvrnuo na suđenje kojim, najblaže rečeno, nije bio zadovoljan.

„Pa brat Grk je mogao da sudi u Haškom tribunalu! Tri odluke su bile sporne", rekao je Vujošević komentarišući odluke sudije Anastopulosa Panagiotisa.

Partizanov trener je rekao da su njegovi izabranici ostvarili bitnu pobedu i da se sada vratilo za neke nesrećno izgubljene mečeve.

„Veoma važna pobeda. Mogu da kažem da je za ovako mlad sastav svaka pobeda u Evroligi jednaka osvajanju trofeja. Svaki skalp je veliki uspeh. Sledeće kolo igramo protiv Barselone kod kuće i to ne znači da ćemo se predati. Ovaj tim može da izgubi od svakoga, ali i da dobije svakoga. Mislim da nam se ovaj poslednji šut vratio za sve ono što se desilo u Barseloni i protiv CSKA u Beogradu", rekao je Vujošević.

On se zahvalio publici na podršci u većem delu meča, ali ne i onima koji su ponovo ubacivali tvrde predmete na teren.

„Zahvaljujem se publici na fantastičnoj podršci. Međutim, ne razumem bacanje upaljača, lasera i slično. Prvi put smo platili pet hiljada, potom 10, a sledeća kazna mogla bi da bude između 10 i 100 hiljada! To stvarno ne razumem. Ne bih da iznosim lične detalje, ali ja nisam dobio ni jedan dinar kada sam došao u Partizan. Zašto bilo koje naše pare moraju da odlaze na kazne? Ne znam zašto se to radi. Određene odluke izazivaju negovodanje, ali ne sme da se nanosi šteta" naveo je Vujošević.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво