Читај ми!

Obustavljen stečaj KK Crvena zvezda

Naziru se bolji dani na malom Kalemegdanu. Košarkaški klub Crvena zvezda ne nalazi se više pod stečajem, a prvi put posle osam godina računi su odblokirani, saopšteno je na sajtu crveno-belih.

Čini se da je jedan od naših najtrofejnijih košarkaških klubova, posle duge krize, ponovo na putu oporavka.

"Privredni sud u Beogradu dao je potvrdu o pravosnažnosti rešenja kojim se usvaja unapred pripremljeni plan reorganizacije KK Crvena zvezda. Na taj način i zvanično je obustavljen stečajni postupak nad KK Crvena zvezda. Time su takođe odblokirani svi računi kluba koji su bili u neprekidnoj blokadi od maja 2004. godine", kaže se u saopštenju Zvezde.

Po donošenju ovog pravosnažnog rešenja sva potraživanja, prava poverilaca i drugih pravnih lica i obaveze KK Crvena zvezda uređuju se isključivo po uslovima iz plana reorganizacije.

Usvojeni plan reorganizacije predstavlja izvršnu ispravu i smatra se novim ugovorom za izmirenje potraživanja koja su poverioci imali prema KK Crvena zvezda.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво