Hemofarm ide na pobedu

U prvoj polufinalnoj utakmici prvenstva Srbije Hemofarm je na svom terenu deklasirao ekipu Radničkog, pa Vrščani putu u Kragujevac uvereni da seriju mogu da okončaju već u sredu. Meč počinje u 19.00 časova.

"Posle pobede od 114:77 naravno da smo svi zadovoljni, ali neće nas zavarati tako velika razlika, niti ćemo ući u nepotrebnu euforiju. Dobro znamo da nas u Kragujevcu očekuje potpuno drukčija utakmica, ali smo se pripremili i očekujem da ćemo se u dva koraka izboriti za željeno finale", rekao je šef stručnog štaba Hemofarma Željko Lukajić.

Da neće biti "majstorice", uveren je i mladi plej Hemofarma Danilo Anđušić, koji je u prethodnim utakmicama na najbolji način iskoristio šansu koju mu je dao Lukajić.

"U prvoj utakmici ključ uspeha je bila jaka odbrana, koja nam je dala sigurnost u napadu. Nadam se da ćemo i u Kragujevcu ponoviti takvu igru, jer želimo da sačuvamo snagu za očekivano finale protiv Partizana. Neće biti lako, ali očekujem da ćemo konačno osvojiti 'Jezero' i završiti seriju", rekao je Anđušić.

Utakmica Radnički - Hemofarm na programu je u sredu od 19 časova.

broj komentara 2 pošalji komentar
(sreda, 09. jun 2010, 21:03) - anonymous [neregistrovani]

vrsac

pravo finale bez zvezde

(utorak, 08. jun 2010, 20:01) - anonymous [neregistrovani]

Vrscanin

Samo napred