Đoko Šalić napušta Partizan

Košarkaški klub Partizan i mladi centar Đoko Šalić sporazumno će raskinuti ugovor u narednih nekoliko dana, prenose beogradski mediji.

Partizan i Đoko Šalić će, narednih dana, sporazumno raskinuti ugovor, prenose beogradski mediji. 

Centar Partizana nije za godinu i po dana zadovoljio kriterijume Duška Vujoševića i "crno-belih", što je dovelo do sporazumnog raskida ugovora.

Suprotno svim očekivanjima pred početak sezone, Šalić nije dobio značajnu minutažu u mladoj ekipi Partizana, pa će posle godinu i po dana potražiti novi klub.

Šalić je bio član mlade reprezentacije Srbije (do 19 godina) sa kojom je osvojio srebrnu medalju na prvenstvu sveta u Češkoj, a učestvovao je i u osvajanju bronzane medalje na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina.

broj komentara 2 pošalji komentar
(četvrtak, 27. nov 2014, 00:32) - anonymous [neregistrovani]

partizan

Ovi u partizanu tek ce da se kaju. Zivi bili pa videli.

(utorak, 25. nov 2014, 17:05) - joco [neregistrovani]

talenti

toliko o tome kako u partizanu brinu o talentima,najprijr jih nagomilaju a onda otpišu,gde su danas bešović,đekić,šalić,bezbradica i da se razumemo nemislim tu samo na partizan i zvezda je puno talentiranih oterala,navešću samo jedan primer,stefan jović je sjajan igrač ali recimo da je zvezda dala više šansi cvetkoviću dali bi onda kupovala jovića ali ....