Martin O'Nil pristao na Berijev odlazak

Trener fudbalera Aston Vile Martin O'Nil rekao je da Liverpul ima rok do 31. avgusta, kada se završava prelazni rok za fudbalere, da potpiše ugovor sa Garetom Berijem, samo dva dana nakon saopštenja birmingemskog kluba da ne želi da pusti engleskog reprezentativca.

Više od dva meseca traju pregovori Aston Vile i Liverpula oko angažovanja Gareta Berija, a u sredu je izgledalo da su pregovori propali, jer je Vila odbila da pusti svog kapitena.

"Nismo postavili rok i Liverpul ima sve vreme sveta da potpiše ugovor sa Garetom Berijem. To moraju da urade do 31. avgusta, kada se završava prelazni rok. Liverpul, Beri i njegov agent moraju da se dogovore, jer sam odlučio da je to jedini način da moj klub nastavi dalje", rekao je O'Nil.

Aston Vila je odbila dve Liverpulove ponude. Mediji smatraju da je birmingemski klub tražio 18 miliona funti za Berija, ali da Liverpul nije želeo toliko da plati, pa je u ponedeljak za sličnu sumu kupio kapitena Irske Robija Kina.

O'Nil je verovao da će Beri ostati u timu, sve dok se nije sastao sa fudbalerom i njegovim agentom, kada su mu rekli da je odlazak, ipak, moguć.

"Bio sam razočaran kada sam čuo da Beri želi da napusti klub.

Njegove misli su trenutno na nekom drugom mestu i oni su zatražili još vremena za donošenje odluke. Saslušao sam ih i nevoljno sam prihvatio mogućnost da će kapiten otići", rekao je O'Nil.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво