Van der Vart u Realu

Madridski Real navodno je ugovorio transfer holandskog fudbalera sredine terena Rafaela van der Varta iz Hamburga za deset miliona evra.

Dres Reala trenutno nose i Rud van Nistelroj, Arjen Roben, Vesli Snajder i Rojston Drente. Dnevnik "Marka" naveo je da će 25-godišnji Van der Vart zvanično biti predstavljen kao pojačanje Reala na konferenciji za novinare u ponedeljak. Van der Vart, čija je majka Špankinja, u Hamburg je došao 2005. godine iz Ajaksa. Ugovor sa nemačkim timom ističe do 2010. godine, ali je Van der Vart često govorio o svojoj želji da zaigra u španskoj Primeri.

Holandski reprezentativac navodno neće biti u timu Hamburga za večerašnji duel sa Realom na "Emirejts kupu" u Londonu. Drugu utakmicu večeri odigraće domaći Arsenal i Juventus. Real, koji je prošle sezone osvojio rekordnu 31. titulu prvaka Španije, u letnjem prelaznom roku pojačao se samo odbrambenim fudbalerom Rasinga iz Santandera Ezekiljom Garajem.

U tim su se vratili Ruben de la Red i Havi Garsija, koji su prošlu sezonu proveli na pozajmicama u Hetafeu, odnosno Osasuni. Prva želja uprave Reala i dalje je portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo, ali njegov sadašnji klub Mančester junajted odbija da ga proda. Mediji spekulišu i da će Real prodati Brazilca Robinja, koji bi karijeru trebalo da nastavi u Čelsiju. Real će sezonu početi 17. avgusta, kada će sa Valensijom boriti za trofej španskog Superkupa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво