Argentinac na klupi gruzijskog nacionalnog tima

Kuper vodi Gruziju

Bivši trener Valensije i Intera iz Milana, Argentinac Ektor Kuper imenovan je za selektora Gruzije, objavio je večeras Fudbalski savez ove zemlje.

Kuper će na tom mestu zameniti Nemca Klausa Topmelera, koji je optušten u aprilu, jer Gruzija nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj.

GFF je najavio da će 52-godišnji Kuper sledeće nedelje doći u Tbilisi da potpiše dvogodišnji ugovor. Gruzija će u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2010. godine igrati u grupi sa Italijom, Bugarskom, Irskom, Kiprom i Crnom Gorom.

Kuper je sa Valensijom dva puta igrao finale Lige šampiona, 2000. i 2001. godine, a u Primeri je vodio i Betis i Majorku.  Poslednji trenerski posao bio mu je u italijanskoj Parmi, koja ga je otpustila u maju, nedelju dana pošto je ispala u drugu ligu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво