I dalje traje "selidba" Stankovića širom Italije

Stanković sada u Torinu?

Imenom novog kluba Dejana Stankovića spekuliše se otkako je Žoze Murinjo preuzeo Inter. Dani i nedelje prolaze, ali kapiten srpske reprezentacije i dalje je član zvaničnog prvaka Italije.

U slučaju Dejana Stankovića ubedljivo najviše se pričalo o transferu u Juventus, kojem se protive navijači "stare dame". Bez obzira na to, pojavila se nova informacija da bi Stanković mogao da pređe u Torino, i to u zamenu za Portugalca Tijaga.

Podloga za tu kombinaciju pronađena je u potrebi Intera za jednim veznim igračem po Murinjovom ukusu, a Tijaga je upravo on pre četiri godine doveo u Čelsi. Moguće je, ipak, da od toga ne bude ništa, a da crno-plavi dres obuče dosadašnji član Lacija Kristijan Ledezma.

Ako Stankovića neće navijači Juventusa, koje je izneverio prilikom prelaska iz Lacija u Inter, izgleda da bi ga u Rimu rado prihvatili kao povratnika.
Prošlo je tačno deset godina od Dejanovog transfera iz Crvene zvezde, a predsednik Lacija Klaudio Lotito izjavio je da bi voleo da ga vidi u svom timu. "Ako se dogovorimo, zašto da ne", rekao je Lotito, priznavši da "nebeskoplavi" prate kako se razvija situacija u Interu.

Sigurno je da bi Stanković u slučaju povratka u Lacio morao da prihvati smanjenje plate, s obzirom na to da je 2004. godine stigao u Inter kao zvezda prelaznog roka i da Rimljani sada spadaju u "treću ligu" Evrope po finansijskoj moći.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво