Partizan remizirao u Ivanjici

Javor i Partizan remizizirali su u Ivanjici 1:1, u prvom meču 27. kola prvenstva Srbije. Gol za "crno-bele" postigao Babović u u osmom minutu, dok je pogodak za Javor postigao Hadžibulić u 45. minutu. Raća Petrović u drugom poluvremenu promašio penal za beogradski tim.

Ivanjica je ponovo bila nepremostiva prepreka za favorite. Žrtva Javora ovoga puta bio je Partizan, koji se sa ovog nezgodnog gostovanja vraća samo sa jednim bodom. Utakmica u Ivanjici između domaćeg Javora i beogradskih "crno-belih" završena je rezultatom 1:1, a oba pogotka viđena su u prvom poluvremenu.

Gol za Partizan postigao je Babović u osmom minutu, dok je pogodak za Javor dao Hadžibulić u samom finišu prvog poluvremena.

Najbolji na meču ipak je bio golman Javora Nemanja Supić, koji je sjajno branio, i uspeo da odbrani i penal Partizana u 55. minutu.

Do vođstva je prvi došao Partizan. Defanzivci Javora u osmom minutu neiprezno su startovali nad Tejgom dvadesetak metara od svog gola. Slobodan udarac je izveo Babović koji je jakim i preciznim udarcem zatresao mrežu domaćina.

I pored primeljenog gola, u prvih 45 minuta Javor je bio bolji tim. Momci iz Ivanjice su propustili nekoliko šansi da savladaju Stojkovića, a najbolju je propustio Stojaković, koji je u 27. minutu iskoristio loš pas Saše Ilića, presekao loptu i krenuo ka golu "crno-belih". Stojaković je snažno šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je golman Stojković je bio dobro postavljen i izbacio je loptu u korner.

Do izjednačenja Javor je došao tek krajem prvog poluvremena. Eliomar je odlično prošao po levoj strani, dobro šutirao, golman Stojković je požrtvovano intervenisao i odbio loptu, ali na nju je naleteo Hadžibulić koji je iz neposredne blizine bez problema zatresao mrežu "crno-belih".

U drugom poluvremenu ofanzivnije je igrao Partizan dok se tim iz Ivanjice oslanjao na kontranapade.

"Crno-beli" su u 55. minutu propustili veliku šansu da povedu. Golman Javora, Nemanja Supić uspeo je da odbrani penal Raći Petroviću. Najstroža kazna je prethodno dosuđena zbog faula nad Nemanjom Tomićem.

Do kraja meča "crno-beli" su propustili još nekoliko prilika, u tim trenucima se istakao odlični golman Supić, dok ni Javor, posle nekoliko kontranapada, nije uspeo da dođe do drugog gola.

Rezultati:
Javor - Partizan 1:1

od 17 sati igraju:
Metalac - Inđija
Čukarički - Sloboda Sevojno
BSK - Hajduk
Jagodina - OFK Beograd
Smederevo - Borac
Vojvodina - Spartak,

od 19 sati
Crvena zvezda - Rad.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво