Ronaldo tvrdi da prelazi u Real Madrid

Napadač engleskog i evropskog fudbalskog šampiona Mančester Junajteda, reprezentativac Portugalije Kristijano Ronaldo, izjavio je da će od naredne sezone igrati i Realu iz Madrida, preneo je španski sportski dnevnik "As".

List navodi da će jedan od najboljih fudbalera sveta naredne sedmice otputovati u Mancecster i menadžeru Aleksu Fergusonu saopštiti da definitivno odlazi sa "Old Traforda".

"Gotovo je. Reći ću im da je moja jedina želja da igram za Real i da o tome ne želim više da pregovaram", preneo je "As" izjavu Ronalda, koji se u Portugaliji oporavlja od povrede.

Ferguson je ranije u više navrata naglasio da odlazak Ronalda iz Mančestera "ne dolazi u obzir ni pod kojim okolnostima".

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи