Bentli prelazi u Totenhem

Fudbaler Blekburna Dejvid Bentli otputovao je u Totenhem, na lekarske preglede i, ukoliko prođe testove, mogao bi da potpiše rekordan ugovor sa Totenhemom.

Totenhem je već slao ponude za Bentlija koje su funkcioneri Blekburna odbijali, ali su poslednju ponudu prihvatili jer postoji mogućnost da Bentli premaši rekordni transfer Luke Modrića vredan 16,5 miliona funti.

Britanski list "Gardijan" naveo je da će Totenhem za Bentlija platiti Blekburnu 17 miliona funti, dok"Tajms" navodi iznos od oko 12 miliona, ali i da bi ukupna vrednost transfera mogla da dostigne 15 milona funti, u zavisnosti od Bentlijeve igre.

Bentli je za Blekburn odigrao 102 utakmice u Premijer ligi i postigao 13 golova. Za reprezentaciju Engleske igrao je šest puta.

Trener Totenhema Huande Ramos je krajem prošle sezone uspeo da dovede hrvatskog reprezentativca Luku Modrića, meksičkog fudbalera Đovanija dos Santosa i brazilskog golmana Aurelija Gomeša.

Očekuje se da će ekipu napustiti Pol Robinson, Paskal Čimbonda i Temu Tainio.

Dosadašnji fudbaler Totenhema Robi Kin je u ponedeljak za 19 miliona funti potpisao ugovor sa Liverpulom.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи