Partizan u Bakuu odradio trening pred meč sa Interom

Fudbaleri Partizana odradili su u Bakuu poslednji trening pred duel sa azerbejdžanskim Interom u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbaler sredine terena crno-belih Đorđe Lazić rekao je da u Partizanu razmišljaju samo o pobedi, a kao najveći problem navode teške vremenske uslove. "Uočili smo njihove mane i kvalitete, trudićemo se da nametnemo svoj stil. Istina je da vremenski uslovi nisu baš najpovoljniji, ali moramo da se koncetrišemo isključivo na igru i pokušaj da izborimo što bolji rezultat", izjavio je Lazić.

Štoper Milovan Sikimić kazao je da veruje u trijumf crno-belih bez primljenog gola, ali je dodao da igrači srpskog tima moraju da budu oprezni. "Priželjkujem da utakmicu završimo bez primljenog gola, na taj način bismo otvorili vrata trećeg kola. Naravno, idemo na pobedu. Gledali smo kasete sa njihovim utakmicama, jasno je da im je prekid najjače oružje i moramo da budemo oprezni", zaključio je Sikimić.

Trener Partizana Slaviša Jokanović na ovoj utakmici najverovatnije neće moći da računa na povređenog Ivana Obradovića, kao ni na Zorana Tošića, Ljubomira Fejsu i Marka Jovanovića koji su sa olimpijskom reprezentacijom otputovali u Kinu.

Utakmica između Intera i Partizana igra se u utorak u 16 časova po srednjeevropskom vremenu, na stadionu u Bakuu.

Radio-televizija Srbije obezbedila je direktan prenos prve utakmice u kvalifikacijama za Ligu šampiona koju Partizan igra u Bakuu protiv Intera. Agencija "Sport fajv" prodala je TV prava samo za teritoriju Srbije, što znači da neće biti prenosa na satelitu RTS-a.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи