Stivi, Stivi, Stivi...

Stiven Džerard oteo šou Ezekijelu Laveciju, i sa tri gola spasio Liverpul novih muka. Blamaža Sitija u Poljskoj, Injac načeo "Građane". Juventusu ni Krasić ne pomaže protiv Salcburga. Kolarov se vratio na teren. Bambi asistent.

Užasno zanimljiva utakmica odigrana je na Enfildu. Liverpul je dočekao Napoli, u trenutku kada se, za njih, "lomi" sezona. Međutim, delovalo je da nisu ni blizu "lomljenja".

Ezekijel Laveci, momak iz Argentine, koji je bio na meti kluba sa Mersisajda, potpuno je zasenio sve na terenu, što prelepim potezima, što golom koji je Liverpul pogurao u ambis.

Ipak, na početku drugog poluvremena, na teren je ušao Stiven Džerard umesto Laneta Jovanovića, i u poslednjih 20 minuta sa tri gola potpuno uništio nade Napolija da će se vratiti na "čizmu" sa fantastičnim rezultatom.

Što je važnije, Stivi Dži je nagovestio lepše dane za Liverpul, koji je sada vezao tri pobede (u prvenstvu i Ligi Evrope).

Drugi engleski tim u ovom takmičenju imao je daleko manje sreće. Mančester siti se pošteno obrukao u Poljskoj. Fudbaleri Leha su, suprotno svim očekivanjima, pobedili "šeikove plaćenike" sa 3:1, čime su još više zadrmali ionako klimavu stolicu Roberta Manćinija. Zanimljivo, prvi gol za Leh je dao Dimitrije Injac, bivši fudbaler Vojvodine.

Od 70. minuta na za "Građane" je igrao Aleksandar Kolarov, koji se vratio na teren posle duže pauze.

U istoj grupi, Juventus je još jednom remizirao sa Salcburgom. "Staroj Dami" nije pomogao ni Krasić koji je igrao do sredine drugog poluvremena.

Na Poljudu je gostovao Zenit, koji je odneo bodove u Rusiju, ali nije bilo toliko lako koliko je delovalo do sredine drugog poluvremena. Zenit je vodio sa 3:0, ali je Hajduk uspeo sa dva gola dođe na domak boda, ali na kraju nije uspeo. Lazović je igrao od 72. minuta, a Luković je proveo čitav meč na terenu.

Moskovski CSKA je posle velikiog preokreta savladao Palermo, a prvi gol "Armejaca" namestio je Zoran Tošić.

A grupa:

Leh Poznanj - Mančester Siti 3:1 (1:0)
Juventus - Salcburg 0:0

B grupa:

Rozenborg - Atletiko Madrid 1:2 (0:1)
Bajer Leverkuzen - Aris 1:0 (0:0)

C grupa:

Gent - Sporting Lisabon 3:1 (3:1 (1:1)
Levski Sofija - Lil 2:2 (1:1)

D grupa:

PAOK - Viljareal 1:0 (0:0)
Briž - Dinamo Zagreb 0:2 (0:0)

E grupa:

BATE Borisov - Šerif 3:1 (1.1)
Dinamo Kijev - AZ Alkmar 2:0 (0:0)

F grupa:

CSKA Moskva - Palermo 3:1 (0:1)
Lozana - Sparta Prag 1:3 (1:1)

G grupa:

AEK - Anderleht 1:1 (0:0)
Hajduk - Zenit 2:3 (0:1)

H grupa:

Hetafe - Štutgart 0:3 (0:1)
Odenze - Jang Bojs 2:0 (1:0)

I grupa:

PSV - Debrecin 3:0 (2:0)
Sampdorija - Metalist 0:0

J grupa:

Sevilja - Karpati 4:0 (3:0)
PSŽ - Dortmund 0:0

K grupa:

Liverpul - Napoli 3:1 (0:1)
Steaua - Utreht 3:1 (1:1)

L grupa:

Porto - Bešiktaš 1:1 (1:0)
Rapid: CSKA Sofija 1:2 (0:0)

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво