Burzanović u Nagoji

Dosadašnji fudbaler Crvene zvezde Igor Burzanović karijeru će nastaviti u japanskoj Nagoji, saopšteno je na sajtu beogradske ekipe.

Burzanović će sa Nagojom, čiji je trener nekadašnji predsednik Zvezde Dragan Stojković, a u kojoj igra i bivši odbrambeni fudbaler "crveno-belih" Miloš Bajalica, potpisati ugovor na tri godine.

"Zadovoljni smo urađenim poslom. Zadovoljna je i Nagoja. Igoru Burzanoviću Crvena zvezda želi svu sportsku sreću i zdravlje u nastavku karijere", kazao je predsednik Zvezde Vladan Lukić.

Burzanović bi, u slučaju da dobije vizu, već u ponedeljak trebalo da otputuje za Nagoju i podvrgne se lekarskim pregledima. Finansijski detalji transfera nisu saopšteni. Beogradski mediji su, međutim, u izveštajima spekulisali da je Zvezda na prodaji 23-godišnjeg fudbalera sredine terena zaradila milion evra ili čak i nešto više.

Zvezda bi, prema medijskim navodima, mogla da zaradi i dodatnu sumu novca koja bi zavisila od Burzanovićevih nastupa u Nagoji, ali i od njegovog sledećeg transfera. Crnogorski fudbaler je ove sezone trebalo da bude glavni igrač Zvezde, ali su se njegovi odnosi sa stručnim štabom i upravom kluba naglo pogoršali kada je trener Vladimir Petrović rekao Burzanoviću da ga neće uvrstiti u startnu postavu za prvu utakmicu sezone sa slovenačkim Rudarom u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

Burzanović je potom javno izrazio nezadovoljstvo zbog odluke trenera i od uprave kluba zatražio da ga proda, ako se na njega ne računa. Petrović zato Burzanovića nije ni vodio u Sloveniju gde je Zvezda pobedila sa 1:0. Burzanović je potom propustio i revanš duel u Beogradu na kome su "crveno-beli" bili još ubedljiviji i pobedili sa 4:0.

Igor Burzanović je u Zvezdu došao 2007. godine iz podgoričke Budućnosti gde je na pozajmici proveo i prolećni deo prošle sezone.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво