Karaburmski heroji

Fudbaleri OFK Beograda, u „paklu" Istanbula, izvukli remi. Arda Turan sa dva gola doveo Galatasaraj na korak do pobede, ali su Krstić i Injac u poslednjih desetak minuta doneli veliki remi „Romantičarima". Revanš u Beogradu za sedam dana.

Muk na stadionu „Ali Sami Jen" u Istanbulu. Posle meča Galatasaraja i OFK Beograda, neverica na licima domaćih navijača, jer su „Romantičari" za samo nekoliko minuta od unapred izgubljenog meča došli do ogromnog remija.

Galatasaraj je do 76. minuta vodio golovoma dvostrukog strelca Arde Turana, ali su fudbaleri OFK Beograda do remija došli golovima Miloša Krstića u 80. i Nenada Injca u 86. minutu. Pre meča, fudbalerima iz Beograda je dodeljena uloga potpunog autsajdera, pa su mnogi mislili da će odlično poslužiti ambicioznom timu Galatasaraja kao sparing partner.

Međutim, trener Frank Rajkard nije računao na to da će mladi momci sa Karaburme pokazati zube, daleko skupljem i poznatijem protivniku. A još manje je računao da će uspeti da odigra nerešeno sa njegovim momcima.

Naravno, i OFK Beograd i Spartak iz Subotice, danas su napravili veliki uspeh za srpski fudbal, ali, što se tiče evropskih takmičenja još ništa nije gotovo. Revanš utakmice igraju se za sedam dana u Beogradu, odnosno u Ukrajini.

Број коментара 53

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво