Murinjo uveren da Ibrahimović ostaje

Trener prvaka Italije u fudbalu Žoze Murinjo rekao je da je uveren da će napadač Zlatan Ibrahimović ostati u milanskom klubu.

Španski mediji poslednjih desetak dana spekulisali su o Ibrahimovićevom prelasku u Barselonu, pod uslovom da Kamerunac Samjuel Eto napusti redove prvaka Evrope i Španije.

"Potpuno sam miran zato što znam kako funkcionišu stvari u fudbalu. Znam da postoji tržište na kojem menadžeri pokušavaju da realizuju transfere. Verujem da će Ibrahimović biti igrač Intera i sledeće sezone. To je moje mišljenje, a niko me nije rekao da će se stvari razvijati u drugom smeru", rekao je Murinjo za Interovu klupsku televiziju.

Murinjo je dodao da će njegova ekipa sledeće sezone biti još bolja i da očekuje dobre partije. Ibrahimović je, međutim, poslednjom izjavo "podgrejao" sumnje navijača Intera da će napustiti klub.

"Pitate me o mojoj budućnosti? Znam gde ću igrati sledeće sezone, ali to ću, zasad, zadržati za sebe", kazao je reprezentativac Švedske.

Ibrahimović je u Inter došao u leto 2006. iz Juventusa. On je za Milansku ekipu odigrao 116 utakmica i postigao 66 golova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво