Kaka: Ronaldo, dobrodošao

Brazilski fudbaler Kaka pozdravio je sve izvesniji dolazak Portugalaca Kristijana Ronalda u redove Reala iz Madrida i istakao da jedva čeka da zajedno predvode napad "kraljevskog kluba".

"Radujem se Ronaldovom dolasku... Nema sumnje da je Kristijano Rolando jedan od najboljih fudbalera sveta i da će Realu biti od velike pomoći u borbi za trofeje u svim takmičenjima", kazao je Kaka španskom dnevniku "AS" dok se sa reprezentacijom Brazila pripremao za nastup na Kupu konfederacija u Južnoj Africi.

Kaka je u Real došao ranije ove nedelje za 59 miliona funti, a madridski klub je potom za Ronalda Mančester junajtedu ponudio 80 miliona funti, što je engleski klub i prihvatio.

Očekuje se da Real neće imati problema da se sa Ronaldom dogovori o plati, te da će zato Portugalac uskoro i doći u Madrid, što se izuzetno dopada i golmanu španskog vicešampiona Ikeru Kasiljasu.

"Kristijano Rolando je najbolji na svetu, nema sumnje u to. Uveren sam da ćemo se, ako Ronaldo zaista i dođe kod nas, brzo vratiti u sam svetski vrh", rekao je Kasiljas britanskom "Dejli staru".

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи