Igor Pavlović ima najjači šut u Srbiji

Posle testiranja, tokom kojeg su se oprobali fudbaleri svih superligaša, utvrđeno je da najjači šut, od 136 kilometara na sat, ima prvotimac Jagodine Igor Pavlović.

Zanimljivo je da je drugo mesto među najjačim šuterima u Srbiji, sa 134 kilometra na sat, pripalo gomanu Partizana Mladenu Božoviću, dok su treću poziciju, sa po 133 kilometra na sat, podelili Saša Stamenković iz Crvene zvezde i Endrju Eugen Sepuja iz Čukaričkog.

Dragan Mrđa iz Vojvodine i Vladimir Jovančić iz Rada šutirali su 131 kilometar na sat, a kilometar sporije igrači OFK Beograda Zoran Milovac i Nenad Todorović.

Među prvih deset šutera Superlige su još prvotimci Banata Risto Ristović i Marinkio Petković sa 127 kilometara na sat.

Proglašenje najboljeg šutera Jelen Super lige Srbije biće obavljeno prilikom svečane dodele pehara na kraju sezone.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво