Veljko Paunović u Partizanu

Veljko Paunović novo je pojačanje Fudbalskog kluba Partizan.

Srpski fudbaler dogovorio je dvogodišnju saradnju sa crno - belima, a u Partizan se vraća posle 14 godina. Kako RTS saznaje španski klub Almerija dozvolio je Paunoviću da raskine ugovor.

"Ovo je izuzetan dan. Još sam pod utiskom. Dugo se pričalo o realizaciji ovog transfera i presrećan sam što ću ponovo raditi sa ljudima sa kojima sam odrastao", rekao je Panuović novinarima na stadionu Partizana.

Napadač "crno-belih" istakao je da je u dresu beogradskog kluba proveo samo godinu dana i da je imao veliku želju da se dokaže u klubu u kome je ponikao kao igrač.

"Otišao sam iz kluba 1995. godine i sećam se da sam na poslednjooj utakmici dao gol Radničkom sa Novog Beograda, a asistent mi je bio sadašnji sportski direktor Ivan Tomić. Voleo bih da na prvom meču u Partizanu postignem pogodak. Ono što mogu da obećam je da ću dati sve od sebe za klub, a golovi i rezultati će doći kao posledica toga", rekao je Paunović.

On je kazao da delimično poznaje ekipu jer je informacije povremeno dobijao od biviših saigrača, a sadašnjih trenera i funkcionera, Jokanovića i Tomića.

"Pratio sam prošle sezone nekoliko utakmica Partizana, ali nisam u potpunosti upoznat sa mogućnostima ekipe. Vidim, međutim, da klub ima viziju, što je pokazao prošle sezone osvajanjem 'duple krune'", rekao je Paunović, koji će se danas priključiti ekipi na pripremama u Švajcarskoj i istakao da je u formi jer se sam spremao.

Veljko Paunović sledećeg meseca puni 31 godinu. Po odlasku iz Partizana igrao je za Atletiko Madrid, Majorku, Ovijedo, Hanover, Rubin iz Kazanja i Almeriju. Za reprezentaciju je odigrao dve utkamice i postigao jedan gol.

Veljko Paunović je deveto pojačanje tima iz Humske pred novu sezonu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво