Džeko umesto Tevesa u Mančesteru

Menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson odlučio je da ne otkupi ugovor Karlosa Tevesa i da umesto njega dovede napadača nemačkog Volfsburga Edina Džeku.

Teves sada igra u Mančesteru na pozajmici, a ugovor mu ističe krajem maja. Prvak Evrope i sveta još nije stupio u kontakt s Vest Hemom oko otkupa ugovora, a Ferguson je poručio da to i ne namerava da uradi.

Džeko je dospeo u žižu javnosti zahvaljujući odličnim igrama u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine u dve utakmce protiv Belgije, a danas je zvezda dana u Nemačkoj, posle pobede Volfsburga protiv Bajerna od 5:1, kojoj je on doprineo sa dva pogotka.

Engleska štampa tvrdi da je Ferguson spreman da za Džeka plati obeštećenje od 12 miliona funti i konstatuje da bi ta cena, s obzirom na to kako on igra, do kraja sezone mogla da bude znatno veća.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво