Gazajev odlazi iz CSKA na kraju sezone

Šef stručnog štaba moskovskog CSKA Valerij Gazajev objavio je da će se povući sa te funkciije na kraju sezone.

Gazajev je na klupu popularnih "armejaca" došao u leto 2003. godine, a najveći uspeh koji je postigao do sada je osvajanje Kupa UEFA u sezoni 2004/05. Sa CSKA ima ugovor do 2010. godine, ali će on, na njegov zahtev, biti raskinut krajem ove godine.

"CSKA je sa igračima koje trenutno predvodim osvojio sve što je moglo da se osvoji i mislim da su klubu sada neophodne promene kako ne bi došlo do 'prezasićenja' kod fudbalera", objasnio je novinarima razlog odlaska Gazajev.

On je napomenuo da je odluku doneo u ponedeljak, kada je razgovarao i sa predsednikom kluba Jevgenijem Ginerom, koji ga je ubeđivao da ostane na "kormilu" trofejnog tima.

"Poštujem CSKA i sve što sam u njemu učinio, ali moja odluka je konačna", istakao je 53-godišnji Gazajev.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се