Читај ми!

Holandski huligan koji je udario Dmitrovića dobio zatvorsku kaznu od dva meseca

Navijač PSV Ajndhovena koji je tokom revanš meča baraža za osminu finala fudbalske Lige Evrope udario golmana Sevilje i srpskog reprezentativca Marka Dmitrovića, osuđen je na dvomesečnu zatvorsku kaznu.

Navijač holandskog PSV-a, Dilano K. je 23. februara tokom meča utrčao na teren stadiona u Ajndhovenu i udario je Dmitrovića, koji je brzo savladao i oborio na zemlju huligana dok nisu dotrčali fudbaleri oba kluba i obezbeđenje na stadionu.

Asošiejted pres navodi da je huligan osuđen za napad i kršenje prethodne zabrane ulaska na stadion.

Holandski tužioci su nedavno naveli da je Dilano K. imao dve presude za prekršaje u vezi sa fudbalom i da je bio pod dejstvom alkohola kada je utrčao na teren i udario golmana Sevilje.

"Osumnjičeni ne samo da je prekršio zabranu prilaska stadionu, već je utrčao u teren u pijanom stanju i napao fudbalera. To je potpuno nepoštovanje prema fudbalskim klubovima i svim istinskim navijačima PSV-a. Osim toga, osumnjičeni je u dva navrata osuđivan za krivična dela u vezi sa fudbalom", navodi se, između ostalog, u presudi holandskog suda.

Dilano K. je dobio i dodatnih mesec dana zatvora uslovno, ako ponovi ovo krivično delo.

PSV je pobedio Sevilju 2:0, ali je španski klub izborio plasman u osminu finala Lige Evrope, pošto je u prvom meču trijumfovao sa 3:0.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво