Читај ми!

Kralj: Neprijatno sam iznenađen Piksijevim spiskom, ali želim sreću selektoru

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Kralj izjavio da je nezadovoljan zato što na širem spisku Dragana Stojkovića Piksija nema nijednog igrača "crno-belih", ali je dodao da selektoru Srbije želi uspeh u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano 2024. godine.

Stojković je juče objavio spisak od 36 igrača za kvalifikacije za EP. Fudbaleri Srbije se 24. marta sastaju sa Litvanijom u Beogradu, dok tri dana kasnije igraju protiv Crne Gore u Podgorici. Na spisku selektora Srbije nema nijednog fudbalera iz Partizana.

"Naravno da sam neprijatno iznenađen. Partizanovih igrača nije bilo ni u prethodnom periodu, kad smo imali dobre rezultate. Opet, s jedne strane sam iznenađen, s druge - i nisam. Ko razume, shvatiće. Ja sam od onih koji veruje u ove igrače, tako je bilo, sad je i biće. Uz sve to, želim sreću selektoru u narednim kvalifikacijama za EP", rekao je Kralj za "Sportski žurnal".

Fudbalera Partizana nije bilo u nacionalnom timu Srbije ni na prijateljskom meču sa selekcijom SAD-a.

"Da ne ulazim u to... Nisu išli ni neki drugi, pa su tu! Dovoljno sam rekao... Ne bih da komentarišem druge", rekao je Kralj i ponovio da Partizan nije imao reprezentativce ni kada je klub iz Humske bio u formi.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво