Читај ми!

Trijumf Zvezde protiv TSC-a, Pešić dvostruki strelac

Fudbaleri Crvene zvezde trijumfovali su nad TSC-om u Bačkoj Topoli 2:1 u okviru 25. kola Superlige Srbije. Dvostruki strelac crveno-belih bio je Aleksandar Pešić.

Branilac titule Crvena zvezda je trijumfom nad TSC-om obezbedila čak 19 bodova više od prvih pratilaca Partizana i Čukaričkog. 

Meč u Bačkoj Topoli je počeo sa zakašnjenjem, a kasniji prekid utakmice od pedesetak minuta zbog nestanka struje pomalo je poremetio fudbalera oba tima.

Međutim, duel je ipak odigran kada su se stekli minimalni uslovi za meč. 

Upaljen je agregat, ali je struja ponovo nestala, pa su klubovi pismeno morali da se saglase da može da se igra pod postojećim uslovima.

Crvena zvezda je kao gost četvrti uzastopni put pobedila TSC, ovoga puta 2:1, golovima napadača Aleksandra Pešića, koji je u finišu imao priliku da upiše i het-trik.

Do 20. minuta meča čekalo se na pogodak. Pešića ležerno šutnuo loptu pored Stojkovića, zatim nastavio trk, a kada je došao pred golmana Ilića spoljnim delom kopačke je loptu poslao u desni ugao gola, čime je doveo crveno-bele u prednost.

Do kraja prvo dela meča nije bilo većih prilika za pogotkom.

Nakon povratka, u drugom poluvremenu, nepun minut od drugog početnog sudijskog zvižduka Pešić je udvostručio prednost Zvzde.

Kangva je iz prve loptu prosledio napadaču Zvezde na 15 metara, a on je iz prve pogodio donji desni ćošak gola TSC-a. 

Petar Ratkov iz TSC-a je postavio konačan rezultat utakmice, a ujedno i ublažio poraz svog tima, u kontri je bio sam ispred Borjana, nakon dodavanja Ilića i sa 13 metara zakucao je loptu pod prečku. 

U narednom kolu Zvezda dočekuje Novi Pazar, dok TSC gostuje u Lazarevcu ekipi Kolubare.

среда, 01. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво