Читај ми!

Duljaj: Neophodno da budemo mobilisani i borbeni protiv Kolubare

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio da njegova ekipa mora da igra agresivno i borbeno protiv Kolubare. Crno-beli u sredu od 18.30 dočekuju ekipu Kolubare u okviru 25. kola Superlige Srbije.

Trener crno-belih je pozvao navijače da dođu u što većem broju i podrže ekipu, dodavši da u ovom trenutku ekipa mora da bude mobilisana, agresivna i borbena.

"U moje lično ime bih da uputim poziv navijačima. Mobilizacija. Zvali su me bivši treneri Partizana, pružili ogromnu podršku, ali je isto tako važno da što više ljudi bude na stadionu."

"Zadovoljan sam podrškom na derbiju. 'Grobari' su od izuzetne važnost za naš tim. Za sve što želite potrebno je vreme, koje sad nemam", izjavio je Duljaj na konferenciji za novinare.

"U ovom trenutku je neophodno da budemo mobilisani, agresivni i borbeni. Sad je lepota u drugom planu, vremenom bih voleo da se pojavi slika kakvu želim, da uz pobede navijači sa stadiona odu zadovoljni", rekao je Duljaj.

Osvrnuo se i na ponašanje igrača na terenu.

"Od igrača ću tražiti da se ponašaju sportski, jer svaki nesportski gest ili reagovanje može da nas dovede do kartona, kao protiv Crvene zvezde. Moramo da budemo obazrivi, znam da nose emocije, ali i one moraju da se kontrolišu", zaključio je trener Partizana.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво