Читај ми!

Vidić i Džajić večeras u emisiji "Oko" predstavljaju programe (18.15, RTS1)

Kandidati za predsednika Fudbalskog saveza Srbije Nemanja Vidić i Dragan Džajić biće gosti emisije "Oko". Ekskluzivne razgovore Gorislava Papića sa dvojicom legendarnih srpskih fudbalera gledajte večeras na Prvom programu RTS-a od 18.15.

Nemanja Vidić se posle 18 godina života u inostranstvu vratio u Srbiju. Nekadašnji kapiten Crvene zvezde i Mančester junajteda po završetku impresivne karijere rekao je da ne zna šta hoće da radi, ali svakako zna šta neće. Ispostavilo se da je njegov prvi cilj mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

razgovoru sa Gorislavom Papićem u emisiji "Oko" Vidić će govoriti o tome šta danas nudi srpskom fudbalu, kako je sastavio svoj tim, šta su mu ključne ideje i na čiju podršku računa u Srbiji, a na čiju iz inostranstva...

Odgovoriće na pitanja kakva je razlika između srpskog klupskog fudbala koji je on ostavio pre 20 godina i ovoga danas, kako gleda na rezultat reprezentacije, šta misli o selektoru Draganu Stojkoviću, a šta o protivkandidatu za mesto predsednika Draganu Džajiću.

Džajić je današnji počasni predsednik, nekadašnja Zvezdina zvezda, direktor i predsednik, a posle 60 godina u Crvenoj zvezdi odlučio je da se kandiduje za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. 

Džajić će u emisiji "Oko" pričati o tome zašto mu je Fudbalski savez Srbije izazov i kako mu izgleda srpski fudbal, šta su najveći problemi, a zbog kojih stvari je optimista...

Odgovoriće na pitanja šta može da uradi u Savezu, koga bi doveo iz Zvezde i da li u njegovom timu ima mesta i za ljude iz Partizana. Ističe na koga računa iz privrede, na koga iz politike i kako mu deluje sadašnja reprezentacija Srbija...

Razgovor Gorislava Papića sa Nemanjom Vidićem gledajte večeras na Prvom programu RTS-a od 18.15, a gostovanje Dragana Džajića u emisiji "Oko" večeras od 18.40.

 

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво