Читај ми!

Vigo: Presrećan sam zbog gola, izvinjavam se zbog neprimerenog radovanja

Mladi desni bek Crvene zvezde Aleks Vigo postigao je pogodak već u petom minutu utakmice i svom timu doneo pobedu u 169. večitom derbiju koji je bio njegov debitantski nastup za crveno-bele. U izjavama posle meča istakao je da su ga ponele emocije i izvinio se suparničkim navijačima istakavši da mu nije bila namera da proslavom pogotka bilo koga povredi.

„Presrećan sam što sam uspeo da "rešim" večiti derbi, ali čestitao bih čitavoj ekipi na sjajnoj utakmici.", rekao je fudbaler Crvene zvezde Aleks Vigo.

Temperamentni Argentinac postigao je gol za pobedu u 169. večitom derbiju, a posle meča je istakao i odličnu igru svog tima.

"Obožavam velike mečeve, atmosfera je bila neverovatna i zaista je ovo neopisivo isksutvo. Mislim da smo bili bolji rival tokom čitavog meča, uspevali smo da kontrolišemo igru na terenu i da zasluženo dođemo do tri boda", izjavio je Vigo.

On je uputio izvinjenje zbog neprikladnog radovanja ispred južne tribine pred navijačima Partizana.

"Želeo bih da se izvinim fudbalskoj javnosti na neprimerenom radovanju. Nije mi bila namera da ikoga uvredim, jednostavno su me ponele emocije, bio sam srećan što sam postigao gol i otuda takva reakcija", poručio je Vigo.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво