Читај ми!

Predsednik Fjorentine: Prodaja Vlahovića fantastičan posao za nas, a loš za Juventus

Predsednik Fjorentine Roko Komiso tvrdi da je klub iz Firence napravio odličan posao kada je prošle godine prodao Juventusu srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića, prenose italijanski mediji.

Dušan Vlahović je 2018. godine stigao u Fjorentinu iz Partizana za tri miliona evra. Srpski napadač je prošle godine prešao u Juventus, a klub iz Firence je za ovaj transfer dobio 82 miliona evra.

"Platili smo 15 miliona evra Kabrala i Luku Jovića. Oni su zajedno ove sezone postigli 20 golova u tri takmičenja. Vlahović je dao 10 golova za Juventus, a dva su bila iz penala. Zaradili smo 70 miliona evra, mogu da kažem da je to bio fantastičan posao za nas, a loš za Juventus", rekao je Komiso.

Prvi čovek Fjorentine je objasnio da u januaru prošle godine ništa nije mogao da uradi da ubedi Vlahovića da ostane u klubu, jer je srpski napadač insistirao na transferu u Juventus.

"On je hteo da ide u Juventus, sve je učinio da se to desi. Rekao sam da smo od tog novca doveli Kabrala i Jovića. Napravili smo odličan posao, a Juventus nije prošao tako dobro angažovanjem Vlahovića, to su činjenice", zaključio je Komiso.

Vlahović je u dresu Juventusa odigrao 44 utakmice i postigao je 19 golova.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво